Anton Havelaar / Shutterstock.com

AZ voert bron- en contactonderzoek uit binnen de club om te zien wie in aanraking is geweest met Feyenoord

Na Arne Slot is nu ook assistent-trainer Marino Pusic op staande voet ontslagen bij AZ na contact met Feyenoord. De Alkmaarders willen een bron- en contactonderzoek uitvoeren om erachter te komen of nog meer mensen binnen de club in aanraking zijn geweest met Feyenoord.

“We mogen geen enkel risico nemen”, vertelt algemeen directeur Robert Eenhoorn. “Feyenoord is hartstikke besmettelijk, dat hebben de afgelopen maanden wel uitgewezen. Marino heeft vaak en langdurig contact gehad met Arne en je ziet wat er gebeurt. Dit had voorkomen kunnen worden als iedereen zich netjes aan de maatregelen had gehouden: niet binnen anderhalve meter van Frank Arnesen komen en bij klachten thuisblijven.”

Vermoed wordt dat AZ-speler Jonas Svensson de eerste persoon is bij wie een trainer op speler-besmetting heeft plaatsgevonden.Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *