Shutterstock / Studio Speld

5 nieuwe Axe-varianten waar vrouwen wel op af komen

Veel mannen kampen met het probleem dat deodoranten van Axe vrouwen nog niet genoeg verleiden. Zelfs de “Dark Temptation” variant deed nog geen wonderen. Gelukkig komt Axe nu met een nieuwe lijn waarbij je écht onweerstaanbaar bent.

  1. Axe-emotioneel-stabiel

Axe-emotioneel-stabiel laat je ruiken alsof je je opvliegendheid volledig onder controle hebt. Je straalt uit dat je om kan gaan met wisselende buien van vrouwen en daarbij niet zelf mentaal instort. Een belangrijke eigenschap! 

  1. Axe-koophuis-en-een-vaste-baan

Axe-koophuis-en-een-vaste-baan geeft je de odeur van iemand die het helemaal voor elkaar heeft. Een eigen koophuis en een schitterende goed betaalde vaste baan. Je bent hiermee direct interessant voor vrouwen in de omgeving. 

  1. Axe-romantisch-en-zorgzaam

Met Axe-romantisch-en-zorgzaam straal je uit dat je bereid bent een bos rozen te kopen voor de dame die je wilt gaan versieren. Niet veel mannen hebben deze romantische eigenschap, je hebt direct een streepje voor.

  1. Axe-helpt-in-huishouden

Heb je bijna iemand aan de haak geslagen, verdenkt ze je ervan nooit mee te zullen helpen in het huishouden. Met de Axe-helpt-in-huishouden ben je deze beschuldigingen voor en valt ze als een blok voor de illusie dat jij bereid bent om een keer te stofzuigen.

  1. Axe-kookt-zelf-bij-honger

Je maag rommelt en je date weet al genoeg: zij moet iets lekkers voor je koken. Met de Axe-kookt-zelf-bij-honger straal je uit dat je zelf ook wel een degelijke maaltijd in elkaar kan flansen. Je date zal blij verrast zijn!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *