Bron NOS

D66-relschoppers slopen alleen dingen tussen 20.30 – 21.00

Utrecht, Amsterdam en Haarlem zijn vanavond het doelwit van rellen en vernielingen. Tussen 20.30 uur en 21.00 uur zijn er D66-rellers die in ‘hun halfuurtje’ bushokjes slopen, vuurtjes stoken en erg onbeleefd zijn tegen omstanders.

 “In ons halfuurtje willen we onze vrijheid maximaal botvieren op de samenleving. Dat hebben wij toch maar weer mooi voor elkaar gebokst,” zegt Egbert-Jan van der Leur. Om 21.00 uur strak zijn de relschoppers weer binnen, want zegt Van der Leur: “Samen krijgen we het virus er weer onder.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb uit uiterst betrouwbare bron (dus niet de sociale media en niet mijn kleindochter) vernomen, dat politici vaak in slaap vallen tijdens een debat, terwijl ze een mobieltje vasthouden. Dat valt dus ook, maar niet mee.

gravatar

Epidemie.

En dat de tien rijkste miljardairs minstens 400 miljard extra hebben verdiend sinds het begin van de epidemie.

gravatar

Het komt uit de oude wijsheden en New Age. Bijvoorbeeld zwijgen wordt dan bijvoorbeeld toegepast als dwang of criterium van echtheid op mensen die iets te zeggen hebben. Iedere kennis die je op school leert is imitatie, daarom is techniek en mechanisatie zo in om de burger aan te passen. Als een schroef in een moer.