RTL Nieuws

Wilders analyseert rellen: ‘Mix van Nederlandse verzetshelden en Marokkaanse misdadigers’

PVV-leider Geert Wilders heeft de demonstranten van gisteren uitgebreid geanalyseerd en is tot een conclusie gekomen. “Mix van Nederlandse verzetshelden en Marokkaanse misdadigers.”

“Geweldig dat er nog Nederlandse verzetshelden zijn die opkomen voor onze vrijheid”, begint Wilders zijn verhaal. “Mensen die zich niets wijs laten maken door meneertje Rutte en de straat opgaan wanneer ze worden bedonderd. Dat is hun goed recht. Deze verzetshelden hebben flink hun best gedaan om de boel te vernielen en ik geef ze groot gelijk. Hierbij een ode aan deze demonstranten die zich sterk hebben gemaakt voor hun eigen Nederland.”

“Maar helaas waren er ook een paar Marokkaanse misdadigers aanwezig,” vervolgt Wilders. “Mensen die misbruik maken van onze gastvrijheid. Hoe durven ze spullen van hardwerkende Nederlanders te vernielen en zich te misdragen tegenover onze dappere politie? Onacceptabel, wat een tuig! Hier moeten we hard tegen optreden. Doe er iets aan, Rutte!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geen handig bericht van de speld nu, die relschoppers lezen dit en is koren op hun molen. Die lezen namelijk alleen wat willen zien. Olie op het vuur in plaats van een poging het zo absurd te maken dat het humor is. Wat normaal heel leuk is. Maar komt niet over ben ik bang.

Reageer
gravatar

Knap dat wilders aan de buitenkant kan zien het om marokkanen gaat. Dat hij het verschil ziet tussen een marokkaan en een
Fransman
Spanjaard
Italiaan
Griek
Maltees
Algerijn
Tunesiër
Libiër
Egyptenaar
Israelier
Turk
Libanees
Jordanier
50 landen van midden oosten en de balkan etc etc etc
Alle mensen rondom middelandse zeegebied en ver daarbuiten lijken op elkaar. Bij elkaar zo’n honderd volken! Hou op met marokanen stigmatiseren. In werkelijkheid zijn het allemaal pvv aanhangers! Niet vergeten dat leden van pvv opgeroepen hebben om te demonstreren

Ik snap wel dat marokkaanen een makkelijk doelwit zijn. Wat is nieuw ook in de afgelopen 15 jaar tijdens verkiezingen. Makkelijk zieltjes winnen. Om eigen gedrag en gebreken te verbloemen

Reageer
gravatar

Marokkaanse meisje mogen van hun vaders niet naar buiten als de avondklok ingaat. Hun avondklok is trouwens al vele jaren eerder ingegaan dan die van onze overheid. De vaders zijn blij dat nu ook de politie toezicht op hun dochters houdt.

Reageer
gravatar

Wat is een sukkel ben jij hahahahaha….diegene die na de avondklok nog buiten waren of ze marokkaans waren of uit antarctica kwamen.. ze hadden allemaal diezelfde doel als jou zogenaamde hollandse verzetshelden…jou racistische opmerking hebben we niet nodig..jij hebt genoeg gekwaakt. jou minder zijn ook alleen maar meer geworden en het worden er nog meer domme ezel zonder oren…!

Reageer
gravatar

Hahahaha hopeloze dommerik die wilders ..wij als hollanders accepteren jou niet .wij vinden dat geert weg moet! Weg uit nl je bent niet een van ons

gravatar

Hahaha het kabinet heeft deze acteurs ingehuurd zodat we de avondklok volgende week kunnen vervroegen. Mocht dat allemaal niet niet helpen, zo vlak voor de verkiezingen, dan kunnen we dit op deze acteurs schuiven.

Reageer
gravatar

Ik snap hier werkelijk niets van. Gisteravond was gewoon Heel Holland Bakt op televisie en ik begrijp werkelijk niet waarom deze mensen daar niet naar hebben gekeken. Afleiding genoeg, zou ik zeggen.

Reageer