Shutterstock - Ververidis Vasilis

Kan Perr Schuurs Pratto wél aan het scoren krijgen?

‘Als iemand het kan, dan is hij het’

Lucas Pratto beleeft bij Feyenoord niet de droomstart die hij voor ogen had. De spits heeft ondanks enkele grote kansen het net nog niet kunnen vinden en supporters en medespelers beginnen moedeloos te worden. Maar ze vinden het nog te vroeg om hem af te schrijven, want er is nog één man die hem misschien aan het scoren kan krijgen: Perr Schuurs.

“We hebben in principe alles geprobeerd, maar die bal wil er niet in bij hem”, vertelt Dick Advocaat. “Het draait bij een spits allemaal om vertrouwen. En als iemand Lucas vertrouwen kan geven dat hem niets in de weg staat om een doelpunt te maken, dan is dat Perr Schuurs. Dus alle hoop is op hem gevestigd zondag.”

Advocaat wil nog niet op de zaken vooruitlopen, maar hij heeft vertrouwen in de Limburger. “Het is hem ook gelukt bij jongens als Zahavi en Kramer, dus waarom niet bij Pratto? Hoe hij dat doet, geen idee, maar als iemand het kan, dan is hij het.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *