PremChokli / kojoku / Shutterstock.com

Zorg voor Sepp Blatter toegewezen aan nog te bouwen ziekenhuis in Qatar

De behandeling van Sepp Blatter (84) is toegewezen aan Qatar. In het dorp Al-Uwaynah wordt gestart met de bouw van een medische voorziening die medio 2022 als gastheer zal fungeren voor de behandeling van de ernstig zieke voormalige FIFA-voorzitter.

Blatter ziet daarmee zijn laatste wens, een succesvolle behandeling in het internationaal hoog aangeslagen academische ziekenhuis van Geneve, in rook opgaan.

Volgens zijn familie was het een lastige keuze, maar gaven een paar belangrijke factoren de doorslag: “Natuurlijk heeft Geneve de historie, de infrastructuur, de kennis, de middelen en de professionals om Sepp meer dan uitstekend te behandelen. Maar het ziekenhuis in Qatar heeft een veelbelovende airconditioning en wil gewoon heel graag, dat bleek wel uit het bedrag dat ze ons boden. We vertrouwen erop dat hij in goede handen van de in allerijl ingevlogen gastarbeiders zal zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *