Gage Skidmore / Flickr

Trump: ‘Mijn aanhang gaat namens mij naar inauguratie Biden’

Vertrekkend president hoopt dat het een onvergetelijke dag wordt

Donald Trump heeft laten weten niet aanwezig te zijn bij de inauguratie van Joe Biden als president van de Verenigde Staten op 20 januari. De huidige president stuurt wel vervanging: zijn aanhang zal namens hem acte de présence geven.

“Een belangrijke gebeurtenis als de inauguratie van een Amerikaanse president mag niet onopgemerkt voorbijgaan”, zegt Trump. “Zelf zal ik verstek laten gaan, maar mijn supporters nemen met plezier mijn plaats in. Ik hoop dat het een onvergetelijke dag wordt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is wat de media niet zo graag willen, immers ze houden ons gevangen in de illusie dat er onafhankelijk van ons eigen bewustzijn een objectieve werkelijkheid bestaat waar zij het patent op hebben.