lev radin / Shutterstock.com

Politiek luistert wéér niet naar boze witte mannen en bekrachtigt ijskoud winst Biden

‘Ze hebben niks geleerd’

Toen Donald Trump in 2016 de Amerikaanse presidentsverkiezingen won, was de conclusie duidelijk. Politici hadden te lang niet geluisterd naar de zorgen van boze witte mannen die zich achtergesteld voelen. Vier jaar later blijkt dat de politiek niets heeft geleerd. Ondanks de duidelijke roep om een staatsgreep heeft het Congres ijskoud de verkiezingswinst van Joe Biden bekrachtigd.

“Ik vind dit echt verbijsterend”, zegt journalist Wierd Duk. “Hoeveel harder dan een bestorming van het parlement moeten mensen roepen om gehoord te worden? Amerikaanse politici tonen een ongekend gebrek aan lerend vermogen. In feite zeg je nu tegen die menigte van relschoppers: jullie mening doet er niet toe.”

Duk noemt die houding gevaarlijk: “Als mensen genegeerd worden, gaan ze op een gegeven moment gekke dingen doen. Straks proberen deze ongehoorde mensen met geweld de macht te grijpen, raken agenten gewond en vallen er zelfs doden, en dan vragen ze zich in Washington af hoe het zover heeft kunnen komen. Tsja.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat aanhangers van Thierry Baudet van plan zijn om regeringsgebouwen op het Binnenhof te bestormen. QAnon Nederland zal er ook bij zijn.

Schijnbaar zijn ze ergens boos over. 🤬🤬

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer
gravatar

kameraden PATRIOTEN !!

Hoogste tyd dat wy optrekken naar het binen hof !! !
om dit land te ver dedigen tegen MSM en de PEDO KABAL

zy heben PIM VER MOORT !!
n zy zulen het weer doen met GEERT en TERRY !!

als wy ze niet STOPEN ! !!

Reageer