Flickr: Franklin Heijnen

Man in piemelpak vraagt zich af hoe Amsterdam toeristenverbod in coffeeshops wil gaan controleren

De gemeente Amsterdam wil op termijn de coffeeshops alleen toegankelijk maken voor inwonenden van Nederland, om op die manier drugstoeristen te weren. Veel mensen die in groepen zingend over straat kruipen vragen zich af hoe werkbaar zo’n verbod is.

“Hoe willen ze dat ooit gaan controleren?“, zegt Josh, de 29-jarige man in een piemelpak. Zijn gezicht is rood aangeslagen van de drank en steekt uit onder de opblaasbare eikel. “Lijkt me een beetje een onhandige regel.”

De mannen die om hem heen staan en die allemaal zijn gezicht en de tekst ‘I’m with wanker’ op hun t-shirts hebben, zijn het met hem eens. “Misschien zijn we wel expats. Hoe kan een coffeeshop dat weten?” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een piemelpak heet officieel een peniskoker. Dat opblaasding op de foto is een orgasme-hulpmiddel voor mannelijke olifanten. Dat wordt doorgaans kunstkut genoemd. Het blijft drijven en is dus ook geschikt voor walvismannen.

Reageer
gravatar

Goed gezien Corrie, het zijn Engelse jongens die een vrijgezellenfeest vieren. Die met dat gekke pak is de lul. Die schreeuwt “who cares now, tomorrow my new wife is in charge”.

gravatar

er komen nu vooral memsen op af die in eigen land ook blowen en een keer de ‘scene’ meegemaakt willen hebben en dan heb je dus nils aan straathandel dat staat ook in de krant lekker slim deze ronald