lazyllama / Shutterstock.com

Amerikaanse politie omsingelt locatie waar terroristenleider zich zou bevinden

De Amerikaanse autoriteiten denken te weten wie er achter de gewelddadige bestorming van het Capitool zit. De politie heeft een locatie in Washington D.C. omsingeld waar de terroristenleider zich zou bevinden.

Een woordvoerder van de politie ontkent dat het brein achter de actie op de betreffende locatie aanwezig is. “Het gaat om degene die dit begonnen is, maar van een brein is geen sprake.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mag ik mede namens Veilig Plassen Nederland ook mijn hartelijke dank uitspreken voor de niet aflatende zorg van alle gezondheidswerkers en de vele vrijwilligers die op heldhaftige wijze meedoen het corona te bestrijden met een mondkapje op.

gravatar

Vanwege de dood van 4 mensen wordt het Witte Huis
tijdelijk omgedoopt in het Zwarte Huis Na de rouwperiode zal het voortgan onder de naam het Huis. . Dit past ook geheel in de huidige tradities waar bij kleuraanduidingen weggelaten wordt zoals bij Piet die voorheen de toevoeging zwart had. Het blijkt dat de kleuraanduidingen tot geweld kunnen aanzetten. vandaar dat we ook Amerika binnekort overgaat op eenkleurloze president.

Reageer
gravatar

Dat heb ik al gezegd hoor, Vlad!

Gewoon AFSCHUWELIJK, dat geweld
Misschien werden hier zelfs mensenrechten geschonden!

Geliefd Turks volk, neem hier geen voorbeeld aan.
Kom niet in opstand tegen mij.

gravatar

Nagekomen bericht:

In het Capitol zijn INFILTRANTEN ontmaskerd met bekende namen zoals Mitch McConnell, Lindsey Graham, Devin Nunes, Josh Hawley, en anderen.

Wij houden u op de hoogte.

Reageer