Studio Speld

W.A. van Buren krijgt morgen als eerste vaccin

Niet verpleegkundige Sanna, maar de hoogbejaarde W.A. van Buren krijgt morgen het eerste vaccin toegediend. Dat is besloten na tussenkomst van de RVD. Het is niet duidelijk waarom de RVD hier iets over te zeggen heeft.

De heer Van Buren zegt vereerd te zijn: “Ik ben betrokken, en ook weer onfeilbaar. Geweldig.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blauw bloed is bevattelijker voor corona.
En deze man leeft al zijn hele leven in code Orange.
Vandaar dat hij en zijn familie al eens gevlucht is naar Griekenland

Reageer
gravatar

Uwe Doorluchtige Majesteit, Sire, ik heb uit betrouwbare bron (niet Corrie overigens) vernomen dat u daarvoor, zoals gebruikelijk bij de Oranjes, een flinke vergoeding wilt tegemoet zien. Voor u en Maxi tenminste een kwart miljoen. Per persoon wel te verstaan. Voor uw drie dochters wenst u honderdduizend p.p. te ontvangen.

Deze bedragen worden waarschijnlijk weer in het geniep verdeeld over alle ministeries, zodat uw lijfeigene onderdanen er niks van komen te weten.

gravatar

Ze proberen nog even het idee vast te houden dat wij een tolerant land zijn van (de laatste) blanken door hun leven kunstmatig met een maand of wat te verlengen.

Reageer
gravatar

Meneer Roel van Dam,

U boft dat majesteitsschennis (crimen laesae maiestatis) een jaar geleden uit het Wetboek van Strafrecht is geschrapt, anders had u toch gauw een jaartje moet brommen.

De Belgen zijn intelligenter, want daar is majesteitsschennis nog gewoon strafbaar, zoals het hoort.

drs. S.A.E. Schrover,
Directeur RVD
Hoofd afdeling Indoctrinatie en Koningshuis

O ja, u mag onze naam niet ijdel gebruiken. Voor deze keer zien wij het nog door de vingers. Laat het niet weer gebeuren.

gravatar

Waarom komt de NOS, als het trouwste spreekorgaan van de RVD (Rijks Voorlieg Dienst), niet als eerste met dit nieuws, maar De Speld, die toch hoopt bekend te staan als betrouwbaar?

Reageer