Daniel Pieterson / TravnikovStudio / Shutterstock.com

Nederlander kijkt uit naar superioriteitsgevoel als Frankrijk straks trager is met vaccineren

‘Misplaatst of niet, ik wil me gewoon ietsje beter voelen dan de ander’

De logistieke problemen met vaccineren stapelen zich ook in Frankrijk op. De Fransen zijn weliswaar begonnen, maar de bevoorrading en de toeloop gaan erg traag. Veel Nederlanders veren op bij het idee dat ze straks wellicht ietsje sneller zijn met vaccineren.  

“Misplaatst of niet, ik wil me gewoon ietsje beter voelen dan de ander,” zegt Berend Gauw (48). “Het zijn nu even moeilijke weken, maar binnen enkele weken halen we Frankrijk in”, zegt Gauw verlekkerd. “Dan zit ik hier klaar op m’n stoel om te verkondigen dat die Fransen helemaal niks kunnen. Misschien wijd ik er wel een tweet aan.”

Stiekem hoopt Gauw erop dat ook Italië en Spanje straks in de problemen komen. “Dan zijn de vooroordelen van deze jongen binnen de kortste keren weer terug op het niveau van voor de tweede golf. Laat het vaccineren beginnen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Berend Gauw (48) is in feite Daniel Pieterson (22). Zie foto.

Kan de redactie onderhand niet beter omgaan met de waarheid?

De onterecht niet genoemde juffrouw op de foto is zijn zus, Tieneke (19).

Reageer
gravatar

Hooguit 40% van de Fransen laat zich vaccineren. Daar kijken ze wel naar de site van de WHO. Heel wat slimmer volkje dan dat der Nederlanden.

Reageer