RTL Late Night met Twan Huys / YouTube.com

Hiddema: ‘Racisme en antisemitisme kan ik accepteren, maar niet Van Haga’

Theo Hiddema wordt toch geen lijstduwer van Forum voor Democratie. Dat laat hij weten in een verklaring. “Racisme en antisemitisme binnen de partij kan ik nog wel accepteren, maar niet Wybren van Haga.”

“Ik wil best bij een partij horen die antisemitische complottheorieën aanhangt, maar ik wil niet geassocieerd worden met Van Haga”, schrijft Hiddema. “Dat is een brug te ver. Ik ben een fatsoenlijk man.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De mannen binnen onze uitgebreide familie (familienaam bekend bij de redactie) trouwen geen blonde vrouwen, want die zijn er niet. Als volwassen vrouw moest ik volgens de traditie mijn haar af scheren en een pruik dragen. Mijn echtgenoot vindt een blonde pruik het mooist. Mijn twaalf kinderen trouwens ook. Zijn zwarte staartjes vind ik maar niks, maar dat kan ik zonder slaag niet zeggen.

gravatar

Nu racisme niet meer genoeg bleek af te schrikken was een vaccin hard nodig.
Als ik in de winkel kom zijn het die kleine Chineesjes die me het hardst dirigeren.
De uitkomst van de christelijke schuld die zo uitgebuit wordt.
Ze weten dat ze ergens verdacht zijn en compenseren dat.
Natuurlijk zijn er heel veel kleine mensen, zowel innerlijk als uiterlijk.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Je wilt graag een imago van onbetrouwbaarheid hebben, maar dat zal niet lukken als je een zin van een socialiste kopieert.

Loes en Leo Gent

gravatar

Loes liet mij haar bijdrage onder ons beider namen pas lezen, nadat ze ‘m al had geplaatst, anders had ik eerder gezien dat ze “betrouwbaar imago” bedoelt. Ik overweeg daarom scheiding.

gravatar

Leo, ik bedoel echt “onbetrouwbaar”.

Corrie van Hiernaast schrijft weliswaar dat haar “comments” betrouwbaar zijn, maar haar uitingen duiden over het algemeen toch meer op onbetrouwbaarheid.