Studio Speld/ Shutterstock

Horeca krijgt bij heropening verplicht hoesthok

Bij de heropening van de horeca worden cafés en restaurants verplicht om een hoesthok of kuchruimte in te richten. Hier kunnen mensen in een goed geventileerde, afgesloten ruimte hoesten. In de rest
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kroegen mogen geen aparte rookruimte meer hebben. Dat komt dus goed uit, daar kunnen hoestkuchhokken van worden gemaakt. Niks hoeft te worden veranderd, want In de voormalige rokersruimte werd al flink gehoest en gekucht.

Reageer
gravatar

Wat een onzin. Men moet volgens de richtlijnen in de elleboog hoesten en kuchen, dus die speciale ruimten zijn niet nodig.

Na het hoesten of kuchten dient wel de gebruikte elleboog dicht te houden (hand op de schouder leggen) om verspreiding van de bacteriën of virussen te voorkomen.

Na allebei de ellebogen gebruikt te hebben, kan men iemand wiens elleboog nog beschikbaar is, verzoeken om daarvan gebruik te maken.