Bij de heropening van de horeca worden cafés en restaurants verplicht om een hoesthok of kuchruimte in te richten. Hier kunnen mensen in een goed geventileerde, afgesloten ruimte hoesten. In de rest
Kroegen mogen geen aparte rookruimte meer hebben. Dat komt dus goed uit, daar kunnen hoestkuchhokken van worden gemaakt. Niks hoeft te worden veranderd, want In de voormalige rokersruimte werd al flink gehoest en gekucht.
Wat een onzin. Men moet volgens de richtlijnen in de elleboog hoesten en kuchen, dus die speciale ruimten zijn niet nodig.
Na het hoesten of kuchten dient wel de gebruikte elleboog dicht te houden (hand op de schouder leggen) om verspreiding van de bacteriën of virussen te voorkomen.
Na allebei de ellebogen gebruikt te hebben, kan men iemand wiens elleboog nog beschikbaar is, verzoeken om daarvan gebruik te maken.
5186883 Bekijk mijn sexy poesje > http://[email protected]
964685
Kroegen mogen geen aparte rookruimte meer hebben. Dat komt dus goed uit, daar kunnen hoestkuchhokken van worden gemaakt. Niks hoeft te worden veranderd, want In de voormalige rokersruimte werd al flink gehoest en gekucht.
Wat een onzin. Men moet volgens de richtlijnen in de elleboog hoesten en kuchen, dus die speciale ruimten zijn niet nodig.
Na het hoesten of kuchten dient wel de gebruikte elleboog dicht te houden (hand op de schouder leggen) om verspreiding van de bacteriën of virussen te voorkomen.
Na allebei de ellebogen gebruikt te hebben, kan men iemand wiens elleboog nog beschikbaar is, verzoeken om daarvan gebruik te maken.
Zo is het gegarandeerd begonnen.
Huh, wat? Heropening?
Ach, als een hoesthok of kuchruimte werkt. Why not?
Moet kunnen.👍👍
Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.
Waait niet.
#klopt
Ze leert het nooit.