Shutterstock: Nancy Beijersbergen

Politie hoopt dat we het ‘gezellig kunnen houden’ zodat zij niemand hoeven ‘dood te schieten’

De politie hoopt dat we het vanavond ‘gezellig kunnen houden’ zodat agenten niemand hoeven ‘dood te schieten’. Dat zegt korpschef Henk van Essen van de Nationale Politie.

“Het zou echt fijn zijn als iedereen gewoon lekker op de bank blijft zitten en het een gemoedelijke avond blijft.” De Korpschef poetst zijn dienstwapen met een microvezeldoekje. “We weten dat de lontjes kort zijn, ook wij zijn fucking gespannen, we staan echt strak als motherfuckers hier, serieus, laten we het gezellig houden, want op dit moment zouden we misschien zelfs bijna blij zijn om een kil omver te blazen met onze dienstwapens. Serieus jongen.”

“En niet ineens vragen stellen als we straks ons dienstwapen hebben gebruikt tegen een feestganger, want we hebben jullie gewaarschuwd: we zijn in geen best buitje vandaag. Kom, laten we het leuk houden. Een gelukkig uiteinde allemaal!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de VS zijn vorig jaar privé 17 miljoen vuurwapens gekocht, om zich te beschermen tegen covid. Ook is het budget voor defensie alweer bepaald, zo’n 800 miljard nu na Trump ze zich beter moeten beschermen tegen de Russen.