Niels komt niet aan de bak op de Zuidas ondanks dat hij coke snuift op zijn LinkedIn-profielfoto

Het lukt de 31-jarige Niels maar niet om ergens aan de bak te komen op de Zuidas. En dat terwijl hij cocaïne snuift op zijn LinkedIn-profielfoto.

“Ik word vaak niet eens uitgenodigd op gesprek”, verzucht Niels terwijl hij naar zijn profielfoto staart. Te zien is hoe hij op geconcentreerde wijze een lijn cocaïne door een paars rietje snuift. “Waar gaat het fout?”

Niels vreest dat hij de dupe is van het zogenaamde old boys network. “Ik ken niemand die op de Zuidas werkt. Er is daar niemand die kan zeggen: dat op die foto is geen poedersuiker hè, die jongen kan echt heel goed coke snuiven. Dat is een groot nadeel.”

Ondanks alle tegenslag blijft Niels het proberen. “Ik heb 5 gram besteld en morgen komt een professionele fotograaf foto’s maken. 2021 wordt mijn jaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Niels,
De foto is niet in de juiste hoek genomen, gezicht moet herkenbaar zijn. (deze foto zou net zo goed uw broerke kunnen zijn)
Daarnaast moet de coke nog zichtbaar hangend in de neusharen zijn.
Dit werkte bij mij perfect.
Veel succes en vergeet niet na elke lijn goed te drinken.

Reageer
gravatar

Heel vreemd, want snuiven is juist een aanbeveling in de Zuidas. Snuiven is daar immers heel populair, met name onder de vele yups die na hun “werk” nog even zuipen en snuiven voordat ze de reis naar de grachtengordel aanvangen. Dat is noodzakelijk om na een dag financieel bedriegen het geweten te sussen.

Reageer
gravatar

Best wel sneu voor de 31-jarige Niels Karnebeek. Zo jong nog en nu al niet meer op de Zuidas aan de bak komen.

Op zijn LinkedIn is te lezen dat hij nu werkt als zaterdag medewerker en vakantiehulp bij bij Reno Totaalbouw.

Heeft hij daarvoor de universiteit gedaan?👨‍🎓

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Lieve schat, het verbaast mij, dat jij in jouw commentaar de redactie voor old boys niet boomers hebt voorgesteld. Een woord waarmee jij ten onrechte een belediging (voor Corrie: insult) bedoelt van mensen die ouder zijn dan jij. Veel liefs van jouw oma.