De 48-jarige Merijn Peeters is sinds vandaag opgenomen op de Covid-afdeling van het Tergooiziekenhuis. Nu zelfs hotels geen eten meer mogen serveren zag de Bussumer geen andere opties meer om toch uit eten te kunnen.
‘Voor mij is restaurantbezoek gewoon essentieel,’ verklaart Peeters zijn keuze. Hij is blij een maas in de wet te hebben gevonden. ‘Je moet er een beetje covid voor oplopen, maar je krijgt er een hoop service voor terug.’
‘Momenteel heeft Peeters alleen lichte klachten en kan hij zelf met een beetje zuurstof en een infuuspaal naar het ziekenhuisrestaurant, maar ook als hij straks ernstiger klachten krijgt zit hij gebakken. ‘Ze leggen je dan aan de monitor en geven je plate service op bed. En wie geïntubeerd wordt krijgt zijn kaassoufflé gewoon via de maagsonde.’
9629580 Bekijk mijn sexy poesje _ http://[email protected]
393344
Zo overleefden destijds sommige daklozen in Amsterdam. Ze stalen een rolletje drop en hadden onderdak voor een paar maanden.
in de gevangenis neem ik aan.
spoort hij wel.ik denk dat hij beter op zijn plaats is op een andere afdeling.
Wat ik niet begrijp is, waarom zieken-, verpleeg- en bejaardenhuizen niet code ROOD krijgen. Daar liggen of zitten namelijk vreselijk veel corona-patiënten. Bij zo’n maatregel moet iedereen eerst tien dagen in quarantaine voor hij of zij het zieken-, verpleeg- of bejaardenhuis in of uit mag.
Dat wel zo veilig voor mij.
Merijn vergeet één ding, namelijk dat ziekenhuiseten gewoonlijk niet te vreten is en verre van gezond is. Daar ga je, waarde masochist.
#Aso, alle ziektekostenverzekerden betalen er aan mee.
Paar honderd euro per dag.
Nu hij daar toch is bevelen wij euthanasie aan.
Intercontinentaal vliegen is ook een oplossing. Vlieg van oost naar west en geniet nog langer van de kerst!
Moet kunnen, slim bedacht van Merijn. 👍👍
Prettige eetdagen en een gelukkig nieuwjaar.
Corrie, fatsoenalist voor De Speld.