NOS

Toespraak Rutte vanavond in het Duits

Premier neemt duidelijke taal Merkel over

Mark Rutte krijgt de laatste tijd veel kritiek op de manier waarop hij communiceert over het coronavirus. Angela Merkel wordt daarentegen geprezen om haar duidelijke taal. Om alle criticasters tegemoet te komen zal Rutte daarom zijn toespraak vanavond in het Duits houden.

“Guten Abend meine Damen und Herren. Heute Abend habe ich leider keine gute Neuigkeiten für sie”, zal Rutte zijn voordracht beginnen. Volgens ingewijden zal hij daarna het virus ‘ein Mammuttanker’ noemen omdat het ‘Zeit braucht um Anpassungen vorzunehmen’. Vervolgens zal hij iets zeggen over Gruppenimmunität, waarna hij zal declameren dat hij een Berlijner is. 

Rutte zal de toespraak afsluiten met een flauwte.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Met de exit van Groot-Brittannië manifesteert zich de nieuwe pikorde in de EU, met de Duitsers en hun rigide regels en ideeën en hun historische gebrek aan gezond verstand om ook ons te onderdrukken. Precies uit de ‘zorg’ zoals ik een paar jaar lang trachtte uit te leggen krijgen we het fascisme terug.

Reageer
gravatar

Ik denk aan Vagina op de pont, waardoor het fascisme nooit een kans krijgt.

‘Januari begint met een neger met slaphangende lul die een blank meisje onder haar billen draagt, in coïtuspositie met haar voeten achter hem gekneld.

Februari zien we een autochtoon kind in het weiland gehurkt tussen de koeien die met haar truitje omhoog haar uiers laat zien. Met een wit smeersel op haar bovenlip, nadat ze hem heeft gepijpt.’