NOS

34 kijkers voor toespraak Rutte, rest van Nederland stond in de rij voor bouwmarkt, kapper en de Bijenkorf

Er hebben zojuist 34 Nederlanders naar de toespraak van Mark Rutte gekeken. De rest van Nederland stond in de rij bij de bouwmarkt, de kapper en de Bijenkorf.

Mark Rutte reageert teleurgesteld: “34? Dat is nog minder dan Rondo.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Wat heeft een uit de middeleeuwen afkomstige vers- en muziekvorm, die als muziekvorm, maar dan gewijzigd, gedurende de geschiedenis behouden bleef en tot en met de romantiek gebruikt werd, met de televisietoespraak van Rutte te maken?

Reageer