Studio Speld / Shutterstock: New Africa / Lyudmila Tetera / Cookie Studio / Nancy Beijersbergen / titoOnz

Nieuw in de FVD-webshop: de foute kersttrui

Naast de door Thierry Baudet geschreven boeken ‘De ravage van tien jaar Rutte’ en ‘Politiek van het gezond verstand’ én FVD-petjes en FVD-vlaggen, is er nu een nieuwe bestseller in de webshop van de politieke partij te koop. Je kunt tijdens het kerstdiner straks aan tafel zitten in een heuse foute kersttrui van Forum voor Democratie. Het kleinood is versierd met gezellige hakenkruizen in kerstsfeer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zondagochtend ben ik op de fiets naar de stad gegaan en ben een minuutje op een bankje in het bushokje aan de secundaire weg gaan zitten. Een auto parkeerde en ik dacht: geen goed nieuws. Ik zag niet direct wie het was. Het was E. Hij had me gezien. Hij legde uit dat hij op weg was naar mij. Hij had de krant bij zich voor me om te laten zien dat het echt is. Ik las de condoleances aan mijn schoonzus zorgvuldig voor. Hij vroeg me of ik het goed zag. Hij kon het ook niet geloven. Ik las hardop voor. Dat mijn schoonzus was overleden, maar hij corrigeerde dat is gewoon de manier waarop ze de tekst ordenen. Hij schonk de krant aan mij, maar ik zei hem dat hij hem mocht houden. Hij vroeg me om te informeren waar hij begraven was, om het graf te kunnen bezoeken. Ik zei dat ik het niet kan beloven. Vandaag was ik van plan om alleen buiten te zijn om na te denken over het nieuws van de plotselinge dood van mijn broer waarvan ik indirect had gehoord en die de dag ervoor begraven was.
Hij stierf zeker niet aan corona, want al veel langer isoleerde hij zich volledig.
We zaten geen van beiden meer in zijn adressenbestand, maar we hadden gehoord dat er iets aan de hand was dat nog niet was bevestigd. Ik hoor niet zo vaak iets van hem. E vertelde me over de tijd toen hij met hem in dezelfde straat woonde.
Ze hadden kinderen. In die tijd kregen ze een verstandhouding over mij als de loser.
Hij haalde zijn iPhone en zette hem aan. Hij liet me een concert horen. Ik luisterde even. Toen ik op het punt stond weg te gaan, zei hij ‘ik word weer vader’. Waarschijnlijk van dat meisje dat hij had versierd in samenwerking met mensen als mijn broer die ook alleen genialiteit voortbracht.
Ik heb niet gevraagd wie de moeder was. Twee weken geleden hoorde ik dat mijn broer er niet blij mee was, want hij neemt de ene na de andere vrouw terwijl ik als gevolg van de trend moet leven als een outcast die elke interesse in vrouwen helemaal kwijt is geraakt. Dit was eigenlijk al begonnen toen ik twaalf was, thuis bij E’s (even) gekleurde vriend die een grote rokkenjager werd, en die hij met zijn vriendin voor een popconcert bezocht toen ik hem van de zomer voor het laatst ontmoette. Het is een patroon, LGBTQ is nog de enige groep voor de overblijvers. Vertaald naar het heden beschouw ik iedere vrouw sindsdien als een hoer. Mijn broer ontdekte pas laat dat ik niet leed aan illusies. Hij stierf. De enige cruciale fout die ik maakte, was toen ik het vergat.

Reageer
gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 23540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten g0ede is veranderd! Bekijk wat ik doe

http://netprofit10.Com

Reageer
gravatar

Ik denk weer aan de prachtige Amsterdamse kalender 2021 ‘Vagina op de pont’.

Februari zie je een typisch Hollands meisje tussen de koeien in het weiland gehurkt die met haar truitje omhoog haar uiers laat zien. Met een wit smeersel op haar bovenlip.

Januari begint met een neger die met zijn hangende lul een sensitief blank meisje van de Montessorischool onder haar billen draagt, met haar benen teder om hem heen gestrengeld.