Bogdan Sonjachnyj / Shutterstock.com

Kabinet: ‘Staar deze kerst gewoon naar je telefoon zoals altijd’

Om het aantal besmettingen terug te dringen, geeft het kabinet het dringende advies om deze kerst hele dagen naar je telefoon te staren. “Gewoon zoals altijd.” Dat werd gisteren tijdens de persconferentie bekendgemaakt. 

“Mensen, kijk ook deze kerst gewoon de hele tijd naar die telefoon van je”, drukt Hugo de Jonge ons op het hart. “Alleen zo krijgen we dat nare virus eronder. Het is van belang dat we zowel op eerste als tweede kerstdag de hele tijd op de bank zitten met onze telefoon in de oplader, en dat we alle stories op Instagram bekijken, van mensen die ook de hele dag naar hun telefoon staren. In principe verandert er dus niets.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *