NOS

Mooie mijlpaal Qatar: niemand omgekomen tijdens WK-loting

Er is nog altijd veel kritiek op de toewijzing van het WK 2022 aan Qatar, maar het Golfstaatje boekt op het vlak van mensenrechten duidelijk vooruitgang. Tijdens de loting voor het Europese kwalificatietoernooi is maandag niemand om het leven gekomen.

“Een heel mooie mijlpaal voor de regering, de FIFA en de toernooiorganisatie”, zegt analist Ronald de Boer enthousiast. “Mensen wijzen de hele tijd op alles wat er misgaat, maar dit zijn gewoon feiten. Nul dodelijke slachtoffers tijdens de hele loting. Qatar mag hartstikke trots zijn.”

Bij de loting in Zürich waren geen dwangarbeiders uit India en Bangladesh aanwezig, waardoor ze ook niet konden overlijden. De Boer: “Nu ga je toch weer zoeken naar het negatieve. Zijn er geen dwangarbeiders, is het weer niet goed. Bovendien had net zo goed Rafael dood kunnen gaan en dat is ook niet gebeurd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Om onze normen en waarden (geld verdienen en geld verdienen) te onderstrepen gaan we in Qatar nog een slavernij monument onthullen.

Reageer