Eigenaar feestbus: ‘Het gaat altijd goed, behalve die ene keer waar beelden van zijn’

De eigenaar van de feestbus is enorm geschrokken van de beelden die gisteren opdoken van het Vindicat-feestje. Volgens hem gaat het eigenlijk altijd goed in zijn bus, en is het balen dat het nét fout gaat die ene keer dat iemand beelden maakt.

“Mensen gedragen zich altijd voorbeeldig in mijn feestbus waar alleen keiharde après-ski-muziek wordt gedraaid”, zegt de eigenaar verslagen. “Het gaat er normaal heel gemoedelijk aan toe. Iedereen staat op veilige afstand van elkaar, er is eigenlijk geen hol aan. Ja dat het dan net helemaal uit de hand loopt die ene keer dat er beelden lekken. Dat is de nachtmerrie van elke eerlijke ondernemer.”

Wat opvalt aan de beelden is dat de jongen die toezicht moet houden, ook keihard staat mee te feesten. “Heel ongelukkig dat je dan net die ene rit wordt vastgelegd dat je niet staat te handhaven. Hoeveel pech kun je hebben?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Filmen in een feestbus moet verboden worden. Daar komen namelijk ongelukken van. Laatst moest een feestbus midden op de drukke N391 bij Emmen keihard remmen om de filmer eruit te gooien. Dat werd een kettingbotsing met gewonden in de bus (waaronder de filmer en zijn mobieltje) en enorme materiële schade op de weg.

Reageer