Op1 / Youtube.com

Man kijkt Op1 ‘alleen voor de interviews’

Vrienden weten wel beter

Veel mensen vinden het moeilijk om toe te geven dat ze ’s avonds laat soms naar Op1 kijken. Zo niet Joshua (38) uit Haarlem. “Al moet ik zeggen: ik kijk Op1 wel echt alleen voor de interviews.”

“Ik snap dat er een beetje een taboesfeer rond het onderwerp hangt”, zegt Joshua. “Maar dat is wat mij betreft niet nodig. Op1 heeft ook gewoon hele leuke interviews. Laatst nog een met, kom hoe heet die nou. Diederik Gommers. Was niks mis mee.”

Toch weten vrienden van de man wel beter. “Voor de interviews, ja ja. Dan weten we allemaal wel wat hij bedoelt, toch? De interviews, haha, kom nou.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

E Interview
NL binnenkijk
1. naar binnen kijken (bijvoorbeeld door een raam)
2. blik op het innerlijk (Zen), blik op de ziel (religieus)
3. vraaggesprek (ten onrechte in onbruik)

E Inter view
NL kijken naar een wedstrijd van de voetbalclub Inter (FC Internazionale Milano)

Reageer