Shutterstock: Laura Fokkema / Ev. Safronov

Grosjean gaat voortaan met de trein

‘Ik heb het voorlopig wel even gehad met auto’s’

De schrik zit er goed in bij Romain Grosjean. De Franse Formule 1-coureur ontsnapte zondag in Bahrein aan de dood na een crash met zijn auto. Voortaan neemt hij daarom de trein.

“Het geeft misschien minder vrijheid, maar ik voel me een stuk veiliger”, verklaart Grosjean. “Voorlopig heb ik het wel even gehad met auto’s. En eigenlijk is het ook wel comfortabel dat iemand anders me rijdt. Dan kan ik lekker een boek lezen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Wat veiligheid betreft zijn er twee maren:

1. Langs de spoorrails ontbreken vangrails.
2. Het is een grote ontwerpfout dat de grindbakken niet naast de spoorbaan liggen, maar eronder.

Reageer