Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com

FvD begint eigen liveblog

Forum voor Democratie is zijn eigen liveblog begonnen.

10:00
Welkom op dit gloednieuwe Forum voor Democratie-liveblog! Vergeet de liveblogs van de mainstreammedia. Die lopen altijd achter de feiten aan en melden nieuws dat allang bekend is. Het meest recente nieuws lees je hier!

10:15
Doen we het meest recente bericht eigenlijk onder- of bovenaan? Hoe doet de NOS dit eigenlijk? Bovenaan? Ok. Doen wij onderaan.

10:22
Veel heisa in de ochtendkranten over Forum. Opvallend dat de naam Wybren van Haga nergens genoemd wordt. Is-ie er nog?

10:32
Thierry Baudet benadrukt dat hij nog geen afstand wil nemen van de extremistische berichten in de groepsapps van JFVD. “Mensen kennen mij als een uitmuntend wetenschapper die eerst alle feiten op tafel wil hebben voor ik iets debiteer wat ook maar neigt naar een oordeel.”

10:43
Steeds meer media berichten over een op handen zijnde vertrek van Theo Hiddema uit de Tweede Kamer. FvD heeft daar nog geen bewijs van gezien. We hebben het alleen Khadija Arib horen zeggen, maar één bron is geen bron, zeggen we bij Forum altijd.

10:54
Wij hebben de column van Annabel Nanninga op The Post Online ook gelezen. Forum voor Democratie gaat een onderzoek instellen om te kijken of dat dezelfde Annabel Nanninga is die werkzaam is voor Forum voor Democratie. Wij hopen over drie weken hierover meer duidelijkheid te hebben. Als dat inderdaad zo is, bent u de eerste die het hoort.

11:06
Nog niemand opgestapt vandaag. Is het zo een dag? Ja, het is zo een dag!

11:14
De auteur van dit liveblog gaat koffie halen. Joost Eerdmans neemt het even over.

11:20
Ik denk dat ik dit heel goed zou kunnen.

11:27
Ben ik weer. Even checken hoe het met Paul Cliteur gaat. Lang niet gesproken!

11:40
Paul Cliteur neemt niet op. Ander nieuws: vanavond speelt Ajax de belangrijke wedstrijd tegen FC Midtjylland. Hier de vermoedelijke opstelling van Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Neres, Traoré, Tadic.

13:05

U hoort het hier als tweede. Blijkbaar heeft Thierry de socials nog in handen. Thierry wordt toch weer leider, nee er komen verkiezingen, het is nu aan de leden. Zoals dat nou eenmaal gaat in een democratische partij. Dit hoort erbij mensen. Dit hoort erbij.

15:04
Ik stel voor dat de leden mogen gaan kiezen wie vanaf nu verantwoordelijk is voor dit liveblog.

15:09
Grote eer dat de leden mij met zo’n overweldigend aantal stemmen hebben gekozen tot beheerder van dit liveblog!

18:00
Het bestuur wil nu dat ik de wachtwoorden van de socials deel. Dacht het niet! #maga2020!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer