Supamotion / Shutterstock.com

Vrouw die heerlijk heeft genoten van alcoholvrij weekend gaat aankomend weekend weer gewoon naar de klote

De 24-jarige Susan heeft het hele weekend geen alcohol gedronken en dat is bijzonder goed bevallen. Om zichzelf te belonen voor haar goede gedrag gaat ze aankomend weekend weer keihard naar de klote.

“Het was het beste weekend ooit”, vertelt een lyrische Susan. “Van zaterdagochtend tot zondagavond heb ik me fit gevoeld. Ik heb allebei de dagen 12.000 stappen gehaald, pompoensoep gemaakt, m’n oma gebeld, de keukenkastjes schoongemaakt, in mijn kleurboek voor volwassenen getekend en een boek uitgelezen. En dat allemaal in één weekend. Dus nou, deze dame kan met een gerust gevoel dit weekend weer compleet naar de tering, dacht ik zo.”

Vandaag voelt Susan zich veel beter dan op een normale maandagochtend. “Ik voel me kiplekker, heb zelfs lekker een uur gewandeld voordat mijn werkdag begon”, stuurt ze in de groepschat met haar vriendinnen. “Maar goed: laten we ter zake komen. Vrijdag. In de middag komt m’n mannetje langs. Iedereen goed met keta? Iemand nog 2cb anders?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelovige in domme fantasie, dit is niet het juiste medium voor jou. De Speld bevat immers louter betrouwbaar nieuws met heel af en toe een lolletje tussendoor.