Maridav / Shutterstock

Ben jij een yup?

Je hebt er vast en zeker een hekel aan: yuppen. Maar weet je wel zeker dat je er zelf niet een bent? Doe onze quiz en kom erachter!

0%

Waar begin jij je dag?

Er komen vrienden langs. Waar praat je met ze over?

Wat doe je met eten vanavond?

Ben je jong?

Ben je urban?

Ben je professioneel?

Ben jij een yup?
Je bent een yup
Ga eerst maar even rustig zitten want we hebben heel slecht nieuws. Uit onze test komt namelijk onomstotelijk naar voren dat je een yup bent. Dit betekent niet alleen dat je jezelf moet gaat haten, maar ook dat je buren dit allang doen. Zodra jij met je boodschappentassen vol maaltijdpakketten en versgeperste jus d’orange komt langslopen gaan de haren van iedereen recht overeind staan. “Vroeger was dit een heel gezellige buurt”, zeggen de mensen tegen elkaar. “Toen kwam die man die tegen iedereen ‘guy’ zegt hier wonen.”
Je bent een student
Goed nieuws! Je bent geen yup, maar slechts een student. Klopt deze uitslag niet met je huidige situatie, omdat je bijvoorbeeld al jaren aan het werk bent? Geen zorgen! In dat geval wordt deze uitslag automatisch gedeeld met je werkgever en ben je per direct ontslagen om je op een studie antropologie te richten.
Je bent een burger
Geen goed nieuws, maar ook geen slecht nieuws: je bent een doodnormale burger. Je draagt boxershorts van de HEMA, woont ergens in een buitenwijk van een middelgrote stad en bent niet bijzonder aantrekkelijk. Daar staat tegenover dat je GEEN yup bent. Dus toch gefeliciteerd!
Je bent een boer
Geweldig nieuws: je bent een boer. Dit betekent dat je op geen enkele manier een yup bent en dat is iets om trots op te zijn. Maar niet te lang: want de koeien moeten nog gemolken worden. Aan de slag maar weer!

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *