Man start Serious Regrets actie om zijn verkeerd bestede geld terug te kunnen krijgen

De 32-jarige marketeer Rick heeft vaak zijn geld aan de verkeerde spullen uitgegeven. Om de wintermaanden door te kunnen komen, is hij een actie begonnen om zijn geld terug te verdienen: Serious Regrets.

De ingenieuze man legt uit wat nu precies de gedachte is achter dit initiatief: ‘’Geld uitgeven aan de verkeerde dingen, ik denk dat heel veel mensen zich daar in kunnen herkennen. Daarom verwacht ik ook dat deze actie veel geld op zal halen. Denk aan een snij-apparaat van TellSell of dat ene abonnement op de sportschool. Als je al dat geld bij elkaar optelt, dan wil je dat toch gewoon terug?’’

Rick verzekert na afloop van de actie niet stil te gaan zitten. ‘’Van al het geld dat ik uiteindelijk zal ophalen, kan ik heel veel mooie spullen kopen. Dat geeft mij energie.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In ieder geval wil ik mijn geld terug van zogeheten “goede doelen”. Ik kan beter proberen mijn eigen salaris naar een Balkenende te tillen.

Reageer