Shutterstock/Ton Hazewinkel

Voor mensen die BOEM! niet zonder vuurwerk KNAL! kunnen: dit artikel zit er vol mee!

BOEM! KNAL!

Het kabinet BOEM! kondigde enkele dagen geleden KNAL! een algeheel vuurwerkverbod af voor BOEMBOEMBOEM! de fúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjtttt eindejaarsperiode. De gedachte achter KNAL! het verbod is dat de ziekenhuizen B-B-B-B-B-B-B-B-B-BOEM! het al druk genoeg hebben met coronapatiënten en de honderden vuurwerkslachtoffers KNALKNALKNAL! die jaarlijks in het ziekenhuis RATATATATATATATATATA! belanden dus dit jaar kunnen missen als kiespijn.


De maatregel is een hard BOEM! gelag voor de vele vuurwerkliefhebbers KNALBOEMKNAL! in Nederland en daarom wil De Speld deze mensen tegemoet komen met een artikel vol met BOEM! KNAL! knalvuurwerk en vuurpijlen fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjtttttt. Kijk, daar ging er weer eentje. BOEM!!! Zo hé, nog een drie-uitroeptekenknaller erachteraan! We hebben kosten noch moeite gespaard. KNAL!


Als je Vage Kennis BOEMBOEM! wordt van De Speld krijg je nog veel meer BOEM! vuurwerk en KNAL! satire. Voor maar 25 euro per jaar ben je al Vage Kennis, dat is veel minder dan het meest simpele vuurwerkpakket. Dus BOEMKNAL! waar wacht KNALKNALKNAL! je nog op?!\


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat ik mis in het, overigens aardige, artikel is het hinten op afgerukte vingers en verlies van ogen.
Dat is onmisbaar voor het echte oergezellige oudejaarsfestijn.

Reageer
gravatar

Dat vuurwerk hebben we mooi afgeknald ‘voor dit jaar’ (hhahaha).
Even kijken wat we nu onder het mom van corona nog meer erdoor kunnen duwen. Ik dacht zelf aan rekeningrijden, om uh het corona te volgen. En meer bevoegdheden voor de overheid natuurlijk.