De smoesjesgenerator! Genereer hier een excuus om dit weekend drugs te gebruiken ondanks al het drugsafval

Je bent je flink bewust van alle milieuschade die je drugsgebruik oplevert, maar wilt toch een avondje lekker doorhalen. Vul een aantal vragen in en genereer hier een smoes om toch gewoon een avondje helemaal de weg kwijt te raken op jouw favoriete drugs!

0%

1. Waarom wil je drugs nemen?

2. Wanneer wil je drugs nemen?

3. Waar ga je drugs nemen?

4. Wie moet je overtuigen met je smoes?

5. Vind je het goed als we je antwoorden doorspelen naar je ouders?

Jouw gepersonaliseerde smoesje
Mijn hond heeft mijn drugs opgegeten, en toen was-ie zo van de kaart dat ik de dierenambulance moest vragen om zijn maag leeg te pompen en door al die paniek was ik gewoon even helemaal vergeten dat er ieder jaar duizenden vissen doodgaan door drugsafval dat in rivieren en riolen wordt gedumpt en heb ik gewoon een nieuwe lading besteld. En daar wil ik nu eigenlijk weer vanaf, dus vandaar dat ik het dit weekend ga opmaken.

Wist je dat bij het maken van 1 kilo synthetische drugs 18 kilo afval wordt geproduceerd? Dit veroorzaakt grote milieuschade. Bij Bijtende Bende van het Trimbos-instituut leer je hier meer over.

De brug stond open, en toen ik daarop moest wachten kwam ik met het idee om dit weekend drugs te gaan nemen. Ik wilde toen opzoeken hoe slecht drugs eigenlijk zijn voor het milieu, maar mijn batterij was leeg en toen ging de brug alweer dicht en moest ik fietsen en nu ben ik het eigenlijk alweer vergeten.   

Wist je dat bij het maken van 1 kilo synthetische drugs 18 kilo afval wordt geproduceerd? Dit veroorzaakt grote milieuschade. Bij Bijtende Bende van het Trimbos-instituut leer je hier meer over.

Ik wil heel graag geen drugs doen, want dat is slecht voor het milieu, maar ik heb via via een uitnodiging gekregen voor een geheimzinnig illegaal feest en daar wil ik drugs nemen helaas. Ja echt superjammer, maar ja.

Wist je dat bij het maken van 1 kilo synthetische drugs 18 kilo afval wordt geproduceerd? Dit veroorzaakt grote milieuschade. Bij Bijtende Bende van het Trimbos-instituut leer je hier meer over.

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Sonja, inderdaad als er 18 kilo illegaal chemisch afval bij u wordt neergelegd dan is dat zeker bezwaarlijk. U zou de werknemers van het Trimbos eens kunnen benaderen, die schijnen er ervaring mee te hebben. Als moet ik zeggen dat ik persoonlijk juist altijd gedacht heb dat het van die deugneuzen waren.

gravatar

En aangezien ik de oplettende lezers geen enkel feit wil achterhouden, wat te denken van die El Chapos met hun martelcontainers in het immer pittoreske Brabant. Voor je het weet verdwijnen er weer wat afgesneden ledematen zomaar in de GFT kliko. Vreselijk!

gravatar

Weet jij waarom drugsafval niet duurzaam verwerkt wordt? Ik zal het maar zeggen. Dat komt omdat de kleinzielige overheid daarvoor geen faciliteiten beschikbaar stelt. Ik stel gifgroene kliko’s voor, die gewoon aan de straat mogen worden gezet; eventueel voorzien van een rode driehoek met een doodshoofd om kinderen af te schrikken..

Reageer
gravatar

Wist dat de zuurheid van al die milieufanatici onhelstelbare schade aanricht aan ons levensgeluk. Een werknemer van Green Peace is genoeg voor 117.821 neerslachtige gedachten verdeeld over 1167 personen. De green deal van Frans Timmermans, of eigenlijk alles waarmee Frans in de media komt, is genoeg om de gehele populatie van de EU voor 4 generaties klinisch depressief te maken. Gelukkig luisteren de meeste mensen niet naar hem, maar we moeten ons bewustzijn van het effect op de generaties na ons.

Reageer