Omroep Gelderland / Youtube.com

Minister Slob: ‘Kast moet veilige plek zijn’

Minister Slob liet gisteren in de Tweede Kamer weten dat het afkeuren van homoseksualiteit op scholen is toegestaan. Hierbij benadrukt de minister van Onderwijs wel dat de kast altijd een veilige plek moet zijn.

“De kast moet een plek zijn waar je als scholier álles moet kunnen verbergen. Wie je ook bent, hoe je je ook voelt. Die kast moet er voor iedereen zijn”, zegt Slob prekerig. “Dit lijkt mij vanzelfsprekend, maar ik vind het zo belangrijk dat ik het toch wil benoemen.”

Slob wil dat ouders hun kinderen blijven aanmoedigen gebruik te maken van de veilige kast, door een brief ondertekenen waarin ze homoseksualiteit afkeuren. “De laatste tijd zie ik namelijk steeds vaker dat scholieren zich niet meer thuis voelen in de kast. Dat vind ik heel erg. Dat zou in dit christelijke land niet moeten kunnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij ons gristenen ZIJN er helemaal geen homo’s.
Daar zorgt Onze Lieve Heer wel voor!

En wie dat toch denkt te zijn is door de DUIVEL bezeten.
Die genezen wij, of we drijven zo iemand gewoon het dorp uit met pek & veren.

Reageer
gravatar

Almachtige Heer,

Volgens mijn bescheiden mening is hier sprake van een misverstand. Daarom vraag ik U beleefd, Heere, om Uw Eigen Bijbel nog eens goed door te lezen. Door de week natuurlijk, want ik kan mij voorstellen dat Gij op Zondag het daarvoor altijd veel te druk heeft.

Amen

gravatar

Ach ja, de bijbel. Ik ben er ooit aan begonnen, maar het is zo dik en ook wat saai, zodat ik in Genesis ben blijven steken.
Velen zeggen namens Mij te spreken, maar is dat ook zo ? Ik ben bang van niet.

gravatar

Alle christenen dienen nog in het valse feit te geloven dat de zon om de aarde draait. Zo staat het in de bijbel, die hun god heeft gedicteerd. En die god heeft altijd gelijk.

Dat geldt dus ook voor alle ongelovigen. Daarom wordt religieuze indoctrinatie (o.a. in scholen) prominent beschermd in de grondwet van een land, dat zogenaamd scheiding van kerk en staat voorstaat.

Reageer
gravatar

Het christelijk gereformeerde dierenpark in Staphorst laat voortaan alle bezoekers een brief ondertekenen, waarin zij bevestigen tegen knuffelende apen van gelijk geslacht te zijn. Dierentuindirecteur C.H.U. Heilig-Boontje zei: “Mijn God heeft bij zijn schepping van de aarde en het heelal twee gezonde hetero-apen geschapen. Daarom zetten wij homofiele apen in kisten met degelijke hangsloten, zodat ze niet bij elkaar kunnen komen.”

Reageer