Evan El-Amin / Shutterstock / Studio Speld

Trump klaagt Monopoly aan nadat ie tweede is geworden in schoonheidswedstrijd

Het bordspel Monopoly kan de komende dagen een gepeperde brief op de mat verwachten van niemand minder dan Donald Trump. De president is boos omdat ie tweede is geworden in een schoonheidswedstrijd.

“Dit hele zaakje stinkt”, briest Trump op een speciaal ingelaste persconferentie. “Ik was de mooiste speler aan tafel, en ook de populairste. Toch krijg ik ineens te horen dat ik tweede ben geworden in de schoonheidswedstrijd. Tweede? Achter wie dan? Joe Biden? Onbestaanbaar!”

Ook Trumps advocaat Rudy Giuliani gelooft niks van de uitslag. “We kunnen onmogelijk nagaan of die schoonheidswedstrijd eerlijk is verlopen. Er waren niet eens onafhankelijke aanhangers van de Republikeinse partij aanwezig. Het enige wat we in kunnen zien is de Algemeen Fonds-kaart waarop staat dat mijn cliënt tweede is geworden. Wat een onzin. We gaan dit aanvechten totdat we eerste zijn geworden!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maarre wat de redactie weer eens vergeet is dat de echte kenner van Monopoly prof. dr. ir. Bert Bokhoven (want wie komt het meest op Kans en Algemeen Fonds? Juist ja!) is. Dat de driedubbele ontkenning van het Monopoly spel opnieuw die dekselse Bert Bokhoven is. Wat de redactie de laatste tijden bezield om als deskundige niet prof. dr. ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd publiek spreker en trendlistener) maar een zeer dubieuze woordvoerder(??) en ook door zekere ex-president (Nomen est omen!! wie heeft er ooit een ex goede tekst zien schrijven of horen zeggen?) op te voeren in de Speld is mij een raadsel. Redactie waar het ook over gaat hét goede antwoord geeft altijd Bokhoven, Bokhoven en nogmaals driewerf Bert Bokhoven! Straks zeggen wij (en velen met ons) ons abonnement nog op, u bent nu echt gewaarschuwd!!