Op1 / Youtube

NPO wil meer normale mensen in talkshows na overwinning Biden

De NPO gaat minder aandacht besteden aan debielen. Dat heeft NPO-baas Shula Rijxman bekendgemaakt in reactie op de overwinning van Joe Biden. “Wij zijn behoorlijk verrast door wat er is gebeurd. Kennelijk zijn er minder gekkies in de maatschappij dan we al die tijd gedacht hebben.”

Rijxman steekt de hand in eigen boezem. “Als je in de Hilversumse bubbel leeft waarin iedereen de hele tijd zegt ‘een grote groep heeft geen stem’ kan het lastig zijn om een goed beeld te hebben van wat er in de maatschappij leeft. Wij dachten dat de meeste mensen aluhoedje, influencer of woedend zijn. Dat blijkt dus best mee te vallen. Wie had dat kunnen denken?”

Om het nieuwe beleid af te trappen biedt Op1 vanavond ruimte aan man die tevreden is met hoe het nu gaat en een vrouw die oprecht verstand heeft van het onderwerp waarover ze spreekt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik voeg mij al vaak af wat normale mensen zijn. Gelukkig lees ik hier de definitie van de NPO. Ik begrijp daaruit dat normale mensen nooit te zien zijn op het televisiescherm. Die mensen op het scherm brengen lijkt een zeer sl*cht idee van de NPO. Het is de doodslag voor televisie. In normale mensen is immers niemand geïnteresseerd.

Reageer