lev radin / Shutterstock

Meerderheid Amerikanen redt democratische rechten van landgenoten die daar niet om geven

Een meerderheid van de Amerikanen heeft besloten president Donald Trump weg te sturen. Daarmee is de democratie voorlopig gered, inclusief het stemrecht van de tientallen miljoenen landgenoten die het afglijden naar een dictatuur eigenlijk ook wel best vonden.

“Bijna de helft van de Amerikanen geeft niet zoveel om hun democratische rechten”, constateert Biden-stemmer Jocelyn Clark. “Maar goed, hun stemrecht is de prijs die we moeten betalen voor het in stand houden van onze manier van leven. Het zij zo.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Despite the defrauding Democrats, I have won with the most votes ever.
I won. I won.

After all, I’m the most suitable person to serve myself as president of America.

After January 20th, I will still be in the White House. This is what the Supreme Court must arrange out of gratitude for my appointment of a judge, otherwise I will deploy my Proud Boys and QAnon troops!

Reageer