NOS

Trump: overwinning van Biden gecreëerd in laboratorium in Wuhan

Volgens Trump is China niet alleen verantwoordelijk voor de verspreiding van het coronavirus, maar ook voor de naderende overwinning van tegenstander Joe Biden. De huidige president van de VS is ervan overtuigd dat de overwinning afkomstig is uit een laboratorium in Wuhan.

‘’Het is overduidelijk dat Biden en China samenspannen’’, laat Trump weten. ‘’Eerder dit jaar zei Biden dat ik te lang had gewacht met het nemen van coronamaatregelen. Daarmee was het al duidelijk: zijn overwinning wordt kunstmatig gemaakt in een lab in China.’’

Joe Biden ontkent dat zijn overwinning in een Chinees lab is gemaakt. Wel geeft hij toe dat er opzet in het spel is.

Dit artikel verscheen eerder bij Lercio.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig zijn de laatste benoemingen in het Hooggerechtshof allemaal fake ! Ik zag laatst een hele knappe deep fake-video van een conservatieve meerderheid. Een hele geruststelling dus dat het allemaal fake is. Wie wil er nou een kinderlokker als nieuwe president ?
Laat Trump maar schuiven.

Reageer