Dutchmen Photography / Shutterstock

Wilders blij dat rechtszaak in Turkije plaatsvindt: ‘geen D66-rechters’

Geert Wilders wordt door de Turkse president Erdogan aangeklaagd vanwege een spotprent op zijn Twitter-account. Wilders ziet de rechtszaak met vertrouwen tegemoet: “Het is in Turkije, dat betekent geen rechters van D66.”

“Geen D66, geen ministerie van Justitie en Veiligheid dat zich ermee bemoeit. Dit keer moet het helemaal goedkomen”, zegt Wilders terwijl hij enthousiast zijn koffer pakt. “Wat fijn om een keer voor te komen waar iedere criticus van het regime, of je nou links of rechts bent, dezelfde behandeling krijgt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor Rusland: oppassen met het drinken van thee, oppakken van waterflesjes, of openen van deuren met de deurkruk! Draag altijd handschoenen.

Voor Turkije: ban het woord ‘Gülen’ uit uw hoofd, laat niemand dat op welke manier dan ook met u in verband brengen, en blijf UIT gevangenissen!