shellygraphy / Shutterstock

Man die Rutte prima premier vindt kan daar eigenlijk geen redenen voor verzinnen

Een man die naar aanleiding van tien jaar Rutte als premier zegt dat het een prima premier is, kan daar eigenlijk geen goede redenen voor geven. “Ja, hij heeft het gewoon goed gedaan eigenlijk hè”, zegt de man. Als gevraagd wordt waarom Rutte het volgens hem goed heeft gedaan, antwoordt de man: “Nou, ga er maar eens aan staan. Het is niet niks hoor, premier zijn, van dit land hè, mind you. Geen sinecure, dat kan ik je verzekeren. Dus ja, prima gedaan.”

Op de vraag of het dan Ruttes stijl van leiderschap is die de man bevalt, of misschien toch eerder de resultaten die hij heeft geboekt, en welke dat dan zouden zijn, zegt de man dat politiek hem nu ook weer niet zóveel interesseert. “Haha, ho ho, hele technische vragen dit.”

“Die Rob Jetten vind ik zo’n griezel hè”, zegt de man. “Jesse Klaver, ook al zo’n nietszeggend broekie. Links. Nee. wat mij betreft doet Rutte het prima. Hm ja, dat vind ik gewoon. Prima vent. Toch? Of niet? Ik heb een koophuis.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je kunt zeggen wat je wil, maar Mark heeft toch mooi Alex en Máxi naar huis gestuurd en voor die twee een mooie excuusbrief geschreven die Alex voor de tv-camera heeft voorgelezen

Reageer