NOS.nl

Willem-Alexander: ‘Wilde prinsessen alvast laten wennen aan ophef’

Willem-Alexander heeft een verklaring gegeven voor het langer laten blijven van Amalia en Alexia in Griekenland. Hij wilde de prinsessen alvast laten wennen aan landelijke ophef.

“Als ze later groot zijn huppen ze waarschijnlijk van schandaal naar schandaal. Exorbitante uitgaven, vakantiehuisjes in dubieuze landen, banden met verkeerde families…Het is goed dat ze op jonge leeftijd al leren omgaan met alle ophef die dat in het land veroorzaakt”, aldus de koning.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘Wilde prinsessen alvast laten wennen aan ophef’
is niet voldoende. Vertel de wide prinsessen de echte democratie en over de gelijkwaardigheid van mensen, zodat ze uit eigen beweging gewone meisjes worden zonder titels.

Reageer
gravatar

Hopelijk hoeven ze dat niet meer mee te maken.

Is tegen die tijd de koninklijke operette afgeschaft en gaan ze gewoon werken.

Tot die tijd 1,6 miljoen euro per jaar alleen al voor die dikke drol daar, 2e van links.

Reageer
gravatar

Ik zie geen dikke drol. Dat kan ook niet want, zoals bekend, hoeven Koninklijke godheden niet zelf te schijten. Daar hebben ze persoon voor. Men hoeft zich ook zorgen te maken over de enigszins corpulente jongedame. Voor het zakgeld dat ze binnenkort van Rutte (ik zie het probleem niet) krijgt, kan zich zich een persoonlijke diëtist plus een dito sportleraar permitteren.