Studio Speld / Shutterstock: structuresxx - Hanzi-mor - Mariyana M - Viacheslav Nikolaenko

Vanavond om 20:00 uur: bierdouche voor de zorg

Het verbod om na 20:00 uur nog alcohol te verkopen heeft één groot nadeel: veel artsen en verpleegkundigen werken dan nog, en kunnen geen drank kopen voor als hun dienst erop zit. Vanavond zal Nederland de zorg een hart onder de riem steken door ze op een bierdouche te trakteren.

Een van de initiatiefnemers is Nicole van Erp (36) uit Apeldoorn: “Mijn buurman is een hartchirurg en hij wordt elke avond dronken. Dat kan straks niet meer, terwijl ik weet hoe hard hij werkt. Voor mij is zoiets onverteerbaar. Daarom zeg ik: laten we vanavond onze zorghelden een bierdouche geven die ze nooit meer vergeten.”

De 30-jarige Wessel uit Apeldoorn doet mee met de actie. “Gelukkig voor de zorg werk ik thuis, dus ik heb alle tijd om een kratje pils voor al die helden te kopen.” Hij moet nog wel even een goede aanbieding kiezen. “Denk je dat verpleegkundigen meer van Dommelsch of meer van Amstel houden?”

IC-verpleegkundige Saskia Janzen (28) vindt het een mooi initiatief, maar heeft wel een kanttekening: “Ik waardeer het zeker, maar ik hoop niet dat zorgmedewerkers na deze actie weer aan hun lot worden overgelaten. Als je de zorg echt waardeert dan zet je elke avond een kratje Hertog Jan voor mijn deur.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 23652 omdat ik werkloos ben, ik wil onze studie behouden, daarom heb ik vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend, ik geef mijn vrienden en vrienden om dat werk te doen, je wilt weten hoeveel geld ik vorige week verdiende plz bestudeer deze website voor extra feiten ..

http://Jobnews3.com/

Reageer