MONSTER / Youtube

Feestgangers partytent Den Haag blijven verplicht hele lockdown met elkaar in de tent

De beelden gingen de hele wereld over: hossende mensen in een roodverlichte partytent in Den Haag die het er nog een keer van namen voor de nieuwe horeca-sluiting. Velen spraken er schande van, maar na goed overleg met alle partijen is besloten dat de feestvierders in ieder geval de komende vier weken met elkaar in die partytent blijven hossen. Dit is hoe dat eruit ziet:

Dag 1
De tent schudt op zijn voegen. Terwijl heel Nederland melancholisch naar de online menukaart van zijn favoriete eetcafé staart en de neonlichten van de bar dancings flikkerend uitdoven springt de partytent in Den Haag van links naar rechts. 

Dag 2
Precies op het moment dat de sfeer begint om te slaan en de eerste afhaker tegen het tentzeil in slaap valt vindt Joeri een vol flaconnetje pep in zijn jaszak. 

Dag 4
“Waar is dat feestje?” Dendert voor de tweede keer dit uur uit de speakers. “Hier is het feestje…” Klinkt er verzwakt. Onder het podium is met jassen en fleecedekentjes een geïmproviseerde slaapruimte gebouwd waar mensen als natte sardientjes tegen elkaar aankruipen. 

Dag 7
Iemand zet nog een keer de polonaise in, maar iedereen voelt dat het partyvuur al is gedoofd, dat dit slechts een echo van een schim is die de polonaise ooit was.

Dag 8
De alcoholische drank is nu echt op. “Iemand een Spa Geel…Blauw”, probeert een van de leden van het barpersoneel te geinen. Wordt niet echt gewaardeerd.

Dag 14
De DJ heeft nog een keer geprobeerd een lekker nummertje op te zetten, een van de nieuwe warlords in de tent (Jos, in het dagelijks leven jurist), hakt diens draaihand eraf. “Deze hand is nu van mij!”, schreeuwt hij, terwijl hij zijn trofee in de lucht houdt. 

Dag 18
Drie mensen hebben van papieren servetten, spuug en zoutzakjes een naakt, voluptueus vrouwenfiguur gekneed. 

Dag 23
Warlord Jos is geofferd. Warlord Mirelda maakt nu de dienst uit. Een sigaret is twee vingers waard. 

Dag 28 
De laatste dag. In totaal hebben de feestneuzen vier weken lang met elkaar het leven gevierd in een klamme partytent op een betegeld Haags pleintje. Op het beslagen zeil verschijnen zo’n veertig handen die zich verwoed een weg naar buiten proberen te krabben. “Tien, negen, acht”… Er wordt met dezelfde vurigheid afgeteld als vier weken eerder. Dan verschijnt een politieagent in een beschermend pak met een megafoon. In Eindhoven hebben zestig mensen stiekem in een kelder de elfde van de elfde gevierd. Voor straf gaat heel Nederland nog twee weken langer in lockdown. Het gekerm in de partytent klinkt tot diep in de nacht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 22147 omdat ik werkloos ben, ik wil onze studie behouden, daarom heb ik vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend, ik geef mijn vrienden en vrienden om dat werk te doen, je wilt weten hoeveel geld ik vorige week verdiende plz bestudeer deze website voor extra feiten ..

http://Jobnews3.com/

Reageer
gravatar

Belachelijk. En ondertussen sterven onze terminale hoogbejaarden massaal aan corona! Kunnen deze mensen niet gewoon thuisblijven ofzo?! Gisteravond waren toch de Meilandjes op televisie? Dat is toch genoeg? Daar kunnen ze toch ook naar kijken?

Reageer