El Mundo Today

Rafael Nadal sluit sponsordeal met Tefal en tennist vanaf nu met een koekenpan

Met de speciale anti-aanbaklaag voorkomt hij dat de bal blijft plakken

Kort na zijn eenvoudige overwinning op Jannik Sinner in de kwartfinale op Roland Garros, kondigde Rafael Nadal een historische samenwerking aan met Tefal. Nadal heeft een sponsordeal gesloten met de pannenfabrikant en zal vanmiddag de halve finale tegen Diego Schwartzman spelen met een koekenpan.

De Spanjaard wordt de enige speler in de ATP Tour die gaat spelen zonder racket, wat hem tot 2025 10 miljoen euro per jaar op zal leveren. ‘’Ik heb er vertrouwen in dat ik op hetzelfde niveau zal blijven spelen als mensen van mij gewend zijn en ben ervan verzekerd dat de bal nu niet zal blijven plakken als ik hem sla’’, verklaart hij in een promotieactie waarbij hij de beruchte pan presenteert. Nadal is van plan zijn dertiende Roland Garros te winnen en heeft daarom het beste roestvrije staal ingeslagen.

Hoewel de koekenpan een uitstekende anti-aanbaklaag heeft, zal hij ‘nog een beetje olie toevoegen om te voorkomen dat er iets mis gaat.’

Dit artikel verscheen eerder bij El Mundo Today.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *