The Post Online TPO - YT

Jesse Klaver: ‘18-jarigen vertrekken uit Nederland als ze geen 10.000 euro krijgen’

GroenLinks pleit voor gunstig vestigingsklimaat voor tieners

Als 18-jarigen geen startkapitaal van 10.000 euro krijgen vertrekken ze misschien uit Nederland. Daarvoor waarschuwt Jesse Klaver.

“Natuurlijk, 10.000 euro is een hoop geld, maar dat geven we niet uit zonder reden”, legt de GroenLinks-voorman uit. “Nederland heeft een gunstig vestigingsklimaat voor 18-jarigen, maar het is belangrijk dat we dat zo houden. Als we ze geen startkapitaal meegeven vertrekken ze misschien naar landen waar ze niet elke week een dag moeten werken om de pensioenen van babyboomers te betalen. Een startkapitaal voor tieners is het verstandigste om te doen als we willen dat Nederland in 2030 nog twintigers heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Googie betaalde 6.000 tot 11.000 euro voor elke week thuiswerk. In de eerste maand ontving ik 28.416 euro per cheque van GoogIe. In mijn vrije tijd werk ik 4 uur per dag. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en ik ben erg blij om erachter te k0men.

http://www.moneypay.best

hrve.

Reageer
gravatar

Het lijkt mij beter dat babyboomers worden gekort op hun pensioen. Zodat jongeren kunnen profiteren van een flinke salarisverhoging.

Het is toch onredelijk dat jongeren elke week een dag moeten werken om de pensioenen van babyboomers te betalen.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer