Marcel Paschertz / Shutterstock

Geschokte Götze ontdekt dat Ernest Faber geen trainer meer is van PSV

Veel mensen waren verrast door de keuze van Mario Götze voor PSV. Voor de Duitse wereldkampioen was er echter een duidelijke reden: Ernest Faber. Hij was dan ook geschokt toen hij er na het zetten van zijn handtekening achter kwam dat Faber geen trainer meer was van de club.

“Wie is het dan?” vroeg een lijkbleke Götze. “Roger Schmidt? Dat meen je niet. Ik ben hier gekomen om me te laven aan het tactische brein van Ernest Faber. Na mijn winnende goal in de WK-finale was het eerste wat ik dacht: ‘nu gaat het misschien lukken om ooit met Faber samen te werken’. Ik ben er kapot van.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *