Studio Speld / Shutterstock

Nog 4 keer huren en PSV mag Van Ginkel houden

'Speciale spaarkaart voor de helft gevuld na nieuwe stempel'

PSV komt dichtbij het bezit van een Marco van Ginkel. De Eindhovenaren huren de middenvelder voor de vierde keer van Chelsea en zijn daarmee goed op weg om hun spaarkaart compleet te maken. Nog vier keer huren en de overstap wordt definitief.

Technisch directeur John de Jong is tevreden met de progressie op de spaarkaart: “We schieten aardig op en zijn al op de helft. Mede dankzij mijn voorgangers, die zo slim zijn geweest om al een aantal Van Ginkel-stempels te sparen, verwacht ik dat hij over 7 jaar definitief van ons kan zijn. Dan is hij 34 jaar en kan hij mooi zijn PSV-carrière passend afsluiten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *