Studio Speld / Jinek - RTL4

Diederik Gommers laat lippen opspuiten

Samenwerking met Famke Louise begint vorm te krijgen

Diederik Gommers verbaasde gisteren vriend en vijand door met opgespoten lippen bij Jinek te verschijnen. De make-over is onderdeel van zijn samenwerking met influencer Famke Louise, zo vertelde hij presentatrice Eva Jinek.

“Ik leer haar dingen over het coronavirus, zij leert mij dingen over schoonheid”, zegt Gommers. Jinek onderbreekt de IC-baas. “Ik had op Instagram al een foto voorbij zien komen, maar toen dacht ik nog dat het een filter was. Maar ze zijn wel heel, eh, groot, hè Diederik.” 

Daarop ontkende Gommers zijn lippen te hebben laten opspuiten. Hij zegt dat hij zich slim opmaakt met een lippotlood, waarbij hij bewust buiten de lijntjes kleurt om zijn lippen groter te laten lijken. “Het is ook een kwestie van poseren”, zegt Gommers. “Je moet je lippen ontspannen op elkaar laten liggen en er dan een beetje lucht doorheen blazen. Morgen vertel ik in een Reels de do’s en don’ts voor een goed afsluitend mondkapje en laat ik tegelijkertijd zien hoe ook jij met de juiste angle de perfecte lip-look kunt creëren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Googie betaalde 6.000 tot 11.000 euro voor elke week thuiswerk. In de eerste maand ontving ik 28.416 euro per cheque van GoogIe. In mijn vrije tijd werk ik 4 uur per dag. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en ik ben erg blij om erachter te komen.

Reageer