l i g h t p o e t / Shutterstock

We bedachten alternatieven voor droombanen die door corona dreigen te verdwijnen

Met wereldwijd 46 miljoen banen in de luchtvaart die op de tocht staan ziet het er voor bijvoorbeeld de droombaan piloot heel slecht uit. Ook werken in het theater of als clubeigenaar komt door corona in het gedrang. Mocht dit nu je droombaan zijn, hebben wij goed nagedacht over mogelijke alternatieven voor je, hopelijk als pleister op de wond.

Piloot 
Wilde jij piloot worden? Dan hebben we een alternatief voor je: je wordt buschauffeur. Met een mooi pak aan ‘vlieg’ je van hot naar her, terwijl de mensen die je vervoert grotendeels ondankbare zwijnen zijn. Was het je doel bij KLM of een ander A-merk luchtvaartmaatschappij te vliegen, wordt dan buschauffeur op een touringcar. Vond je Easyjet ook al best, kies dan voor Flixbus. 

Theater
Wilde jij in het theater werken, bij voorkeur als acteur? Word dan niche-vlogger. Je krijgt op regelmatige basis aandacht, verdient waarschijnlijk niet heel veel geld, maar je leeft altijd met de kans op een enorme doorbraak waarna je de harten en geesten van een breed publiek weet te stelen, en je een keer een huis kunt kopen.

Clubeigenaar
Was het jouw droom om later eigenaar te zijn van een club? Dan kun je het beste een kinderdagverblijf gaan runnen. Geef kinderen wat suiker en kleurstoffen en ze gaan helemaal uit hun plaat. Zo houd je alsnog de uitdaging om een groep mensen die niet goed kunnen lopen en zichzelf onderbraken het naar hun zin te maken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GoogIe betaalt $ 95 per uur, mijn laatste saiaris was $ 8300, 92 uur per week online. Mijn jongere zus vriend is gemiddeld 18k maand geweest en werkt ongeveer 24 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal probeerde. Dit is wat ik doe … klik op dit tabblad om naar tech te gaan voor meer details.

http://www.moneypay.best

Reageer