CNBC Television / YT

5 dingen die Biden écht niet moet doen in debat en 5 dingen die hij zéker niet moet doen

Het eerste debat tussen Donald Trump en Joe Biden was een ramp, waarbij vooral Trump moet worden aangewezen als schreeuwlelijk en stokebrand. Wat kan je daar als opponent tegen doen? Wij zetten de dingen op een rij die Biden in het volgende debat echt niet moet doen en de dingen die hij zéker niet moet doen.

1 Terugschelden: je wilt presidentiëler overkomen dan Trump
2 Scheldpartijen negeren: als je niet antwoordt, kom je zwak over

3 Ingaan op leugens: daarmee geef je ze legitimiteit
4 Leugens negeren: daardoor laat je onzin onweersproken

5 Proberen inhoudelijk te debatteren: dat heeft tegen Trump geen zin
6 Debatteren zonder inhoud: nee, je moet je kiezers duidelijk maken dat jij wél een visie hebt

7 Je eigen familie bespreken, inclusief de vermeende corruptiezaak van je zoon Hunter: daarmee speel je Trump alleen maar in de kaart
8 Je eigen familie onbesproken laten, inclusief het tragisch overlijden van je zoon Beau: je zorg en empathische kant is een van je krachten, die je altijd moet inzetten

9 Afzeggen: dan wek je de indruk dat je het debat niet aandurft
10 Verschijnen: zo geef je Trump alleen maar een podium


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik verdien 79 Amerikaanse dollars in minder dan 1 uur terwijl ik de hele wereld rondreis. Vorige week werkte ik met mijn lapt0p in Rome, Monti Carlo en ten slotte Parijs. Deze week ben ik terug in de VS. Het enige wat ik doe zijn basistaken van deze geweldige 0nline site. Probeer het ====>

http://moneylive3.club

Reageer
gravatar

Google betaald nu $ 15.470 tot $ 22.470 per maand voor online werken vanuit de huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig te goede is veranderd! Probeer het ====>
http:/moneycash5.club