Vasin Lee / Shutterstock

Twitter raakt niet uitgepraat over The Social Dilemma

Docu over techverslaving gesprek van de dag

Heel Twitter lijkt het erover eens: de nieuwe Netflix-documentaire ‘The Social Dilemma’ moet je zeker gaan zien. De documentaire, die beschrijft hoe ze in Silicon Valley hun diensten op zeer geraffineerde wijze superverslavend maken, is op Twitter het gesprek van de dag en was gisteren zelfs even trending topic.

“Ik heb het gisteren al getwitterd maar ik doe het gewoon nog een keer: Ga. Dit. Zien. Echt een waanzinnige documentaire”, schrijft @tomderoon; een tweet die getuige het aantal retweets (87) op veel instemming kan rekenen. “Als je deze documentaire gezien hebt, ga je echt anders tegen sociale media aankijken.”

Tom krijgt veel bijval. “Ik gooi hem er nog maar een keer in: The Social Dilemma is bril-fucking-jant”, schrijft @sofietimmerman. “Weer zo’n absolute Netflix-parel. Ze blijven maar goeie shit maken. Please RT.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *