NOS / Youtube.com

Kabinet: ‘Geniale lockdown dit keer noodzakelijk’

Nieuwe intelligente lockdown volstaat niet

Om de tweede golf van het coronavirus te stoppen is niets minder dan een geniale lockdown noodzakelijk. Het kabinet is tot de conclusie gekomen dat een slimme lockdown dit keer niet volstaat.

“De vorige keer dachten we het met een intelligente lockdown te redden, maar de comeback van het virus bewijst dat het IQ van de maatregelen toch niet hoog genoeg was”, zegt premier Mark Rutte. “We zullen het nu dus echt van de meest briljante lockdown ooit moeten hebben.”

Oppositieleden vrezen dat een geniale lockdown niet werkt. Jesse Klaver van GroenLinks pleit voor een emotionele lockdown. “Als je diep vanbinnen voelt dat de boel op slot zit, dan is het makkelijker om afstand te houden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe

quality9.best

Reageer
gravatar

Ik wil graag een handje helpen bij het bepalen van de strategie, ik weet namelijk veel van de waarheid. Als u geïnteresseerd bent mag u mij bellen, mijn telefoonnummer is overal op het internet te vinden.

Reageer
gravatar

Mies of Dido of Corrie of hoe hij zich ook noemt, heeft een apart gevoel voor humor. Ik ben diep onder de indruk.
Als het nog had gekund, had ik hem minstens tien punten gegeven.

gravatar

Beste Corrie, was dat nou nodig na een mild komische reactie op jouw toch echt inhoudsloos bericht?
Let wel dat schelden geen zeer doet. Beledigen is een teken van het onvermogen om redelijk te reageren samen met een gebrekkige woordenschat.

gravatar

Dido, of hoe hij/zij zich nog meer noemt, heeft een bijzonder gevoel voor humor.
Als het nog had gekund, had ik hem tien punten gegeven.